Verhuur

Ons gebouw D'n Euverkanjt is te huur voor andere scoutinggroepen en verenigingen. Het wordt verhuurd op dagen door het jaar heen, en in de vakantieperiode de gehele week. Op woensdag- en vrijdagavonden buiten de vakanties draaien veel van onze speltakken zelf, dus wordt het gebouw niet verhuurd.

Ons gebouw wordt niet verhuurd voor feesten.

Het gebouw beschikt over 3 grote lokalen (waarvan er van 2 met een uitneembare tussenmuur aan elkaar te koppelen zijn), 4 toiletten (waarvan 1 gehandicaptentoilet met douche), een keuken met koelkast (met vriesvak), magnetron, gaskookstel en oven. 

Het gebouw beschikt over een kampvuurcirkel en een beperkt aantal parkeerplekken naast het gebouw. Op 200 meter lopen ligt een groot parkeerterrein. 

Aan het gebouw vast ligt een groot veld, omringd door hekwerk. Op loopafstand ligt het bos en natuurgebied "de Schwienswei". Ook ligt het zwembad "De Nieuwe Hateboer" op 5 minuten lopen. 

Bij vragen kun je contact opnemen via het contactformulier op de site. Als onderwerp kun je "Verhuur" selecteren. Onze beheerder (Joke van Diessen) zal vervolgens contact met je opnemen. 

 

Voor foto's van het gebouw en de omgeving, kijk bij de Foto's