Kampkrant GV 2017 5.woensdag

Woensdag 19 juli... Dag 5

Een heerlijke dag begon in Austerlitz toen Kyra ons(Tessa&Ana) te hyper wakker maakte .

We werden opgehaald met de auto op weg naar het Nationaal Militair Museum, toen we eenmaal binnen kwamen keken we onze ogen uit…Zoveel oude oorlogsvliegtuigen.

We moesten eerst op speurtocht gaan om vragen te beantwoorden over de geschiedenis.

Eenmaal dat klaar, mochten we eindelijk aan onze vrije tijd beginnen.

Eline en ik (Tessa) zijn toen alleen op pad gegaan en hebben een hele mooie voorstelling bezocht. Daarna zijn we nog naar de vliegtuigen gaan kijken en in de Xplore-zaal zelf een vliegtuig game kunnen bespelen waarin je moest opstijgen en landen.

In die tussentijd gingen we (Kyra, Wesley, Sam, Roel, Ana, Sterre en Iza) naar de opstijging van een straaljager kijken maar dat ging uiteindelijk niet door of we zaten gewoon op de verkeerde plek.

Uiteindelijk is de hele scoutinggroep samen in een Militair vrachtwagen geweest voor een stukje te gaan rijden.

Daarna werden we opgehaald door staf- leden en eenmaal op het kamp terrein stond de staf klaar om met ons waterspelletjes te doen.

We hebben spellen zoals: buikschuiven, basketbal met waterballonnen en kolleballen.

In de avond hebben we aan het kampvuur gezeten en daarna zijn we naar bed gegaan.

Groetjes Tessa en Ana.