Kampkrant Gidsen en Verkenners 2017

We staan alweer aan de vooravond van het hoogtepunt van het jaar: het zomerkamp. Dit jaar gaat dat (van 15 juli tot en met 22 juli) naar PBC Austerlitz, een plaats bij Utrecht, waar we enkele jaren geleden ook al eens zijn geweest. We hebben toen de ergste regen sinds 50 jaar gehad, dus we gaan ervan uit dat dat weer 50 jaar gaat duren. Verder hadden we een heel erg fijne sfeer op het kamp. Dat willen we nu ook graag hebben.

Gedurende het kamp willen we jullie op de hoogte houden van alle gebeurtenissen, zodat jullie thuis een beeld van ons kamp hebben. We weten echter van het verleden dat alleen bij de receptie Wifi is. Dat betekent dat we voor de kampkrant altijd een heel stuk moeten lopen. Het maken van de kampkrant vergt dus enige planning. We doen er echter alles aan om liefst elke dag een stukje hier op de site te zetten.

De verkenners en gidsen staf

15-7 Zaterdag
16-7 Zondag