Zomerfeest 2017

In 2017 viert Scouting Don Bosco Sittard haar 60-jarig bestaan! Voor deze speciale gelegenheid willen wij graag iedereen die in deze 60 jaar lid is geweest van onze mooie scoutingvereniging uitnodigen om met ons feest te komen vieren en wel op zaterdag 8 juli 2017 vanaf 14.00 uur.

Het feest zal plaatsvinden in en rond ons gebouw, “d’n Euverkanjt”, gelegen aan de Sportcentrumlaan 34 te Sittard. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst zal worden gezorgd voor een interessant programma voor jong en oud, de nodige hapjes en drankjes, weerzien met oud-scouts en volop gezelligheid.

Ons bestand met gegevens van oud-leden is al redelijk uitgebreid, maar toch willen we jullie vragen om andere oud-leden waar jullie nog contact mee hebben ook te attenderen op onze grote reünie. Voor dit feest geldt zeker “hoe meer zielen, hoe meer vreugd”. Het spreekt dan ook voor zich dat partner en kinderen van harte welkom zijn!

Om zicht te hebben op het te verwachten aantal mensen op het feest, zouden wij het op prijs stellen, wanneer jullie je van tevoren zouden aanmelden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Geef daarbij naam, geboortedatum en het aantal personen door. Meld je nu aan en verzeker jezelf van een leuk aandenken aan deze dag!

Meer informatie kunt u vinden op onze Facebook pagina.