De Gidsen gaan weer van Start!

In het weekend van 16-17-18 september genoten wij samen met alle andere speltakken van onze vereniging van het overvliegweekend, dit jaar gehouden in Opoeteren. Tijdens dit weekend hebben we afscheid genomen van twee gidsen,

welke hun scoutingweg gaan vervolgen bij de RSA. Julia en Nadine, we wensen jullie heel veel plezier bij deze speltak. Maar we mogen ook vanaf dit weekend maar liefst 7 kabouters verwelkomen bij onze eigen groep! Nienke, Noa, Lieke, Meike, Rosalie, Annelieke en Nienke, we hopen dat jullie een fantastische tijd bij ons tegemoet gaan!

Aan ons enthousiasme gaat het niet liggen! We hebben er weer zin in! Afgelopen woensdag hebben we elkaar al goed leren kennen door diverse kennismakingsspelletjes. En ook het komend seizoen zal weer vol staan met nieuwe programma’s en kampen. We zullen zo nu en dan (proberen!) weer wat van ons te laten horen op deze website!

Groetjes van de Gidsen en Gidsenstaf